Omdömen

Våra kunders omdömen om oss


Kursdeltagare Reiki 2: Verkligen en upplevelse, det händer mycket, säkert på ett omedvetet plan. Jag känner att jag utvecklas mycket för varje kurs jag går. Var mycket bra och kan inte tänka mig bättre.

Kursdeltagare Healingkurs: Kursen uppfyllde helt klart mina förväntningar. Med värme och humor skapade Marina en kurs som bidrog till mig med precis det jag behövde o önskade. Den mest positiva upplevelsen var att guiderna förser mig med det jag behöver i min utveckling o hur reikin knyts ihop med manifestation.

Kursdeltagare Reiki 1: Något utöver det vanliga som måste upplevas själv för att förstå, men mycket häftigt och speciellt. Kände fysiskt i kroppen var klienten hade sina blockeringar. Lyfte nästan själv från bänken när jag fick behandling. Just nu är jag så full av positiv energi och glädje så jag vet inte hur det skulle kunna bli bättre än så här.

Kursdeltagare Reiki 1: Kursen uppfyllde förväntningarna och läraren var kunnig inom området och svarade på frågor fullständigt o engagerat. Härlig uppöppnande, spännande,intressant, och magisk kurs!

Kursdeltagare Reiki 2: Fantastiskt avkopplande och transformerande. Att finna space, energi utan värderingar. Ett sätt att förhålla sig till livet och att finna min energi. Kursledaren mötte oss på ett fantastiskt sätt på den plats vi befann oss på utvecklingsmässigt. Den mest positiva upplevelsen var bekräftelsen och feedbacken utifrån kursledarens kunskap och erfarenhet. Magisk måste upplevas.

Kursdeltagare Reiki 1: Mycket bra beskrivning av Reiki och bra sammanfattningar. Starka energier: Jag gillade vägledningen. Känns som något jag kan använda i många sammanhang. Helande och avslappnande. 

3/1-2020 Mona: Jag gick till Marina dagen innan en långresa jag skulle göra alldeles själv och jag hade en oro i kroppen för hur det hela skulle gå, det här hade jag ju aldrig gjort förut! Marina är mycket skicklig på att hitta den där lilla "twisten" som gör att det vänder och min oro och ångest försvinner bort och jag känner ett lugn inom mig och en tillit till att allt kommer att bli hur bra som helst! 

12/1-2020 Karl-Johan Almegård: Marina speglar upp tankar och känslor mycket bra. Verklig vägledning där man känner frid och mer klarhet efter varje möte.

3/6-2020 Deltagare på Healingprogrammet vt 2020: Det har varit en snabbprocess från att inte känna till så mycket om healing till att 3 månader senare jobba med guide och heala med olika tekniker. När jag gick Reiki 1 kände jag när jag fick Reiki energin i mina händer. På healingkursen fick jag en starkare energi när jag fick kontakt med min guide. Jag såg min guide tydligt och jobbar nu tillsammans med min guide i min healing. Det är magiskt. Jag har känt att jag har varit i goda händer och fått de verktyg jag behövt. Marina som kursledare är otroligt genuin och äkta. Jag har kännt mig fullständigt trygg med Marina. Kursen har varit anpassad individuellt och Marina har tagit sig tid med att få med allt som behövs vid varje tillfälle även om det inneburit att vi har dragit över med tiden på kursen. Marina är en fantastisk healer och jag har fått ökad självinsikt och förståelse för varför saker har blivit som de har blivit. Vid ett tillfälle kände jag att något mörkt drogs ur mig och försvann under en healingsession. Jag valde att utbilda mig till healer hos Marina då jag uppfattar henne som sann och äkta.
(c)2019, All Rights Reserved